Ondernemersclubs in Eindhoven

Bent u lid van een ondernemersclub? Of wilt u lid worden?

Door lid te worden van een ondernemersclub of businessclub versterkt u het relatienetwerk. De leden van de businessclub ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, delen kennis en ervaringen, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.

Hieronder presenteert Eindhoven Business Plaza een overzicht van de actieve ondernemersclubs in Eindhoven.

24 uur in bedrijf

24 uur in bedrijf (24U) is een ondernemersplatform dat zakelijk succes stimuleert. Dat doen we voor, door en met circa 300 leden in de regio Eindhoven-Helmond. Wij geloven dat ondernemers – in al hun diversiteit – elkaar kunnen verrijken door de uitwisseling van  relevante informatie en inzichten. Wij bieden toegevoegde waarde door actieve verbindingen, het organiseren van ontmoetingen, het faciliteren van de dialoog en het vergroten van zichtbaarheid. Organisaties die zich aansluiten bij 24U kunnen kiezen uit verschillende type lidmaatschappen. Naast onze leden bereiken wij een breed ondernemend publiek met ons aanbod aan zowel offline als online kennis en middelen.
De manier waarop wij werken is persoonlijk, oprecht, pionierend, een tikje brutaal en altijd mèt inhoud.

Eindhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Eindhoven Business Plaza alle Eindhovense ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL