Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten (TONK) beschikbaar

Gepubliceerd op: woensdag 21 april 2021 | 11:43

Heb je door de coronamaatregelen minder inkomen en kun je daardoor je woonlasten niet meer betalen? Dan kom je misschien in aanmerking voor ondersteuning via de regeling TONK.

Wat is TONK?

Via TONK kun je een maandelijks bedrag aanvragen dat je nodig hebt om je woonlasten te betalen. Denk daarbij aan huur/hypotheek, gas, water, elektriciteit en servicekosten. De TONK ondersteuning is maximaal 1000 euro per maand vanaf 1 januari 2021 en duurt uiterlijk tot en met 30 juni 2021. Voldoe je aan de voorwaarden voor TONK en geef je de gevraagde gegevens juist door? Dan hoef je niets terug te betalen.

Voor wie is TONK?
De TONK-regeling is voor alle Eindhovenaren die door de coronamaatregelen veel minder inkomen dan voor de coronacrisis en daardoor hun woonkosten niet meer kunnen betalen. De TONK-regeling is dus niet alleen bedoeld voor ondernemers, maar ook voor bijvoorbeeld flexwerkers, medewerkers met een 0-urencontract of mensen in loondienst die minder uren kunnen werken of ontslagen zijn.

Meer informatie en aanvragen
Wil je meer weten over de regeling TONK en welke voorwaarden er van toepassing zijn om in aanmerking te komen? Of wil je weten hoe je de regeling kan aanvragen? Kijk dan op eindhoven.nl/tonk

Eindhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Eindhoven Business Plaza alle Eindhovense ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL