Een schone stad, super!

Gepubliceerd op: dinsdag 21 juli 2020 | 12:04

Om Eindhovenaren en bezoekers bewust te maken van het belang van een schone stad is de gemeente gestart met de actie ‘Super dat je de stad schoonhoudt’. Op verschillende plekken in de stad lopen ‘super-schoon-helden’ rond. Ze beantwoorden jouw vragen over zwerfafval en helpen jou om zelf een steentje bij te dragen door samen de pleinen, parken en winkelstraten schoon te houden.
  
Tijdens de zomermaanden trekken we er met zijn allen weer op uit. Heerlijk picknicken in het park, struinen langs de Dommel of van de glijbaan in een speeltuin. Deze plekken zijn vaak ook ideaal om met elkaar te genieten van een vers broodje, blikje drinken, zakje chips of fruit. Het is natuurlijk niet fijn als je tussen de lege snoeppapiertjes, blikjes drinken en bananenschillen moet zitten. 

Super dat je de stad schoonhoudt
Met elkaar zorgen we voor een schone stad, want een schone stad is voor ons allemaal. Gooi daarom jouw afval in de afvalbak of neem het mee naar huis als de bak vol is, en wij reinigen de stad.

Eindhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Eindhoven Business Plaza alle Eindhovense ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL