Iris Zonneveldt is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot NextWomen to Watch

Gepubliceerd op: maandag 16 september 2019 | 9:42

Voor het derde jaar op rij is Iris Zonneveldt, CEO Treams, op 13 september 2019 uitgeroepen tot NextWomen to Watch. Een lijst met 50 hardwerkende, ambitieuze en succesvolle vrouwelijke ondernemers waarvan verwacht wordt dat zij binnen een aantal jaar in TheNextWomen100 staan.

“Ik vind het een enorme eer om voor het derde jaar op rij op deze lijst te staan. De groei die we het afgelopen jaar hebben doorgemaakt is groot. We hebben continu de focus liggen op groei. Dat betekent dat je groot moet denken en uit je comfortzone moet stappen. Daar leer je veel van!” vertelt Iris.

Eerder dit jaar werd Iris Zonneveldt uitgeroepen tot Jong Management Ondernemer van het jaar 2019. Als CEO van het Eindhovense Treams is ze één van de weinige vrouwelijke ondernemers in HR Tech wereld. Samen met haar team ontwikkelt zij software die medewerkers in staat stelt om continu met hun groei en ontwikkeling bezig te zijn. In dit platform stellen medewerkers doelen op, geven ze elkaar feedback en hebben zij continu zicht op hun volgende groeistap.

Haar tip aan andere vrouwelijke ondernemers: “Weet goed wat je wil en waar je naartoe werkt. Heb een duidelijke stip op de horizon en zorg ervoor dat jij uit kunt leggen waarom jouw product of dienst zo bijzonder is. Maak daarbij vooral de persoonlijke link. Het bedrijf is een spiegel van jezelf. Zet je die punten op een rijtje? Dan kom je een heel eind en sta jij binnen de kortste keren ook op de NextWomen to Watch-lijst.”

Eindhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Eindhoven Business Plaza alle Eindhovense ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL