Onze stad Eindhoven is 75 jaar bevrijd en dat vieren wij groots

Gepubliceerd op: donderdag 11 juli 2019 | 14:15

In 2019 herdenken we de bevrijding van onze regio in de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We vieren dat we sindsdien weer in vrijheid leven, in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven aan nieuwe generaties.

De bevrijding betekende het begin van het herstel van onze vrije en open democratische rechtsstaat. De rechten en vrijheden die daaruit voortkomen, zijn niet vrijblijvend. Ze scheppen voor iedereen een verantwoordelijkheid voor het behoud en het versterken ervan.

In het kader van 75 jaar vrijheid organiseren wij met tal van regionale en lokale partijen herdenkingen, vieringen, lesprogramma’s en tentoonstellingen.

Zo’n feest kan je niet vieren zonder de jarigen, Wij willen enkele bevrijders de kans geven om de festiviteiten in onze stad met ons te vieren. Het zal één van de laatste keren zijn dat wij de kans krijgen deze veteranen over te laten komen, de jongste is nu 94 jaar oud!

Wilt u ons steunen en samen met ons én de bevrijders de Vrijheid vieren? Klik hier om te doneren. 

Eindhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Eindhoven Business Plaza alle Eindhovense ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL