sliderfoto

Beagle Management


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0655700288
Adres:
Dinkelstraat 19 19
Postcode:
5626BK
Plaats:
Eindhoven


Contactpersoon

Naam:
I Klaassen
Emailadres:
irma@beaglemanagement.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

De Beagle als uw event manager of organisatorische duizendpoot op commercieel en organisatorisch vlak.


‘Beagle Management’ bestaat 5 jaar. De naam Beagle is afkomstig van het hondenras de Beagle. Geen vreemde keus gezien de routes in, én passie voor kynologie.
De Beagle kent een aantal eigenschappen die haar passen en de manier van werken kenmerkt. Een Beagle werkt zelfstandig met een eigen taak, maar kan het doel nooit alleen bereiken, hiervoor is samenwerking nodig (de meute; het organisatieteam).
Een Beagle staat er bekend om, zijn neus op de grond te duwen en net zo lang door te speuren tot het doel is bereikt, ze zijn hierin doelbewust, grondig, vastberaden en maken het spoor af…. . Ondanks het feit dat ze bekend staan eigenzinnig te zijn, bezorgt dit de omgeving doorgaans ook veel plezier!
Ze zijn levendig, actief, vriendelijk, vrolijk en sociaal. Ze zijn niet verlegen en passen zich makkelijk aan, aan veranderingen.
Hiernaast staat Beagle voor de naam van het schip waarop Darwin reisde en basis legde voor zijn evolutietheorie: ‘niet de sterkste overleven, maar díegene die het best aangepast zijn, aan de omgeving’. Een quote, welke de werkwijze van Beagle Management past!
‘De Beagle’ van Beagle Management, heeft ruime en brede ervaringen opgedaan bij diverse bedrijven in reorganisatie, marketing- en communicatie en event & sales trajecten. Zij voert opdrachten uit tot de organisatie van culinaire- en netwerk eventen, maar werkt daarnaast bijvoorbeeld ook in organisatieontwikkelingsbranche. De kwaliteiten komen het best tot zijn recht in een omgeving die ‘aanspreekt’, uitdaging en drive biedt. Een omgeving waar werk ‘te halen’ is en waar behoefte is aan structuur en een motiverende coördinatie. 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding