sliderfoto

Scharloo Advies en Coaching


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0651685459
Adres:
Perpignanlaan 37
Postcode:
5627 LC
Plaats:
Eindhoven


Contactpersoon

Naam:
J.M. Scharloo
Emailadres:
a.scharloo@icloud.com
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Met mijn brede ervaring en enthousiasme ben ik er van overtuigd iets voor jou,  je team dan wel je organisatie te kunnen betekenen.

Neem rustig een kijkje op de website. Heb je vragen of opmerkingen, wil je een oriënterend gesprek? Neem dan contact met me op.

Ik hoop dat de inhoud van de site je uitdaagt om met me in gesprek te gaan.

Mijn naam is Annemieke Scharloo. Na ruim 30 jaar werken binnen de politieorganisatie, ben ik in 2009 voor mezelf gaan werken. Binnen de politie heb ik een grote verscheidenheid aan (leidinggevende) functies vervuld en ben ik doorgegroeid van agent tot commissaris. Ik ben nu beschikbaar als interimmanager, als (beleids)adviseur voor organisaties, als loopbaanadviseur (Noloc geregistreerd) en als coach. Inmiddels heb ik in allerlei (semi) overheidsorganisaties gewerkt.  Mijn interesse in mensen en de wisselwerking tussen hen, is in de loop der jaren alleen maar groter geworden. Ik heb een coachingsopleiding gevolgd, waarbij niet het gedrag van de mens, maar de drijfveer achter het gedrag centraal staat. Meer dan boeiend overigens. Daardoor durf ik te stellen dat ik echt iets voor een individu, een groep, of een organisatie kan betekenen. De foto's op mijn site staan symbool voor rust, gecombineerd met beweging. Aan de kust, uitkijkend over het water, kom je tot mooie inzichten en……. inzicht geeft uitzicht.

 

 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen