sliderfoto

Eindhoven Business Plaza


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
Adres:
Postcode:
Plaats:


Contactpersoon

Naam:
Eindhoven Business Plaza
Emailadres:
info@eindhovenbusinessplaza.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Initiatiefnemers:


Eindhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Eindhoven Business Plaza alle Eindhovense ondernemers een platform om zich te profileren.


Doel Eindhoven BusinessPlaza:


Het doel van Eindhoven BusinessPlaza is om ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Eindhoven Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven op geheel Eindhoven vindbaar. Op Eindhoven Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers op Eindhoven. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.


Bedrijfsvermelding en Member:


Uw bedrijfsvermelding is GRATIS op Eindhoven Business Plaza. Als Member kunt u uw profielgegevens toevoegen en geniet u vele voordelen. Een Membership is er al vanaf slechts € 50,- per jaar. Eindhoven Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het aanvullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus sterk verbeterd! Ook binnen Google zelf.

  • Momenteel hebben wij geen evenementen