Evenementen in Eindhoven

Maak je eerste eigen vlog

Van Donderdag 16 juni 2022 15:00 tot Donderdag 16 juni 2022 16:30
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Workshop
Gezien: 49

Heb je al vaker nagedacht om een eigen vlog te maken voor je bedrijf, maar weet je nog niet precies hoe? Tijdens deze workshop leer je via video met je klanten te communiceren.

Een vlog is een moderne en laagdrempelige manier voor communicatie, waar nog weinig ondernemers gebruik van maken. Het is niet moeilijk, maar je moet even weten hoe je het doet en de schroom van je af gooien.  Ga met deskundige hulp zelf aan de slag met je smartphone of met een professionele camera. Je gaat naar huis met jouw eerste eigen vlog. Als je de smaak te pakken hebt, weet je hoe je er verder mee kunt. 

De workshop wordt begeleid door een virtuele begeleidster Britt van Smeerdijk en een KVK-adviseur. Britt is zelf een bekend vlogster. Met haar onderneming houdt zij zich bezig met het produceren van videocontent en ontwikkelt zij videostrategieën voor bedrijven.

Programma

  • 14.30 uur inloop
  • 15.00 uur start workshop
  • 16.30 uur einde workshop

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden. 

Eindhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Eindhoven Business Plaza alle Eindhovense ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL