Evenementen in Eindhoven

KVK Prinsjesdag 2021 Nabeschouwing

Van Dinsdag 21 september 2021 16:00 tot Dinsdag 21 september 2021 16:45
Bij Online
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Webinar
Gezien: 55

Op Prinsjesdag worden de kabinetsplannen voor 2022 bekend gemaakt. Deze plannen kunnen gevolgen hebben voor jou als ondernemer. Het is daarom belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn, zodat jij de juiste keuzes maakt. Weten wat de nieuwe regeerplannen betekenen voor jouw bedrijf? Kijk op 21 september live mee naar KVK Prinsjesdag 2021 Nabeschouwing.

Talkshow
In 3 kwartier neemt Janneke Willemse samen met econoom Mathijs Bouman, KVK Adviseur Hans klein Swormink, Maria van der Heijden van MVO Nederland, Margreet Drijvers van PZO en Anne Megens van AWVN de plannen van het kabinet door. De experts leggen uit welke belastingen, wetten en regels volgend jaar veranderen voor ondernemers.

Kijken kan overal: vanaf je tablet, telefoon of laptop. Meld je aan en ontvang een dag voor Prinsjesdag de link naar de livestream.

We gebruiken je contactgegevens alleen om je te informeren over de talkshow.

Deelname is gratis.

>>> Meld je direct aan <<<

Eindhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Eindhoven Business Plaza alle Eindhovense ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL